Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Zeci de percheziții la cămătari în Ilfov, Dâmboviţa şi Bucureşti. Mascații au găsit grămezi de bani și bijuterii

Zeci de persoane suspectate de camătă, șantaj și lovire vor fi aduse la audieri după mai multe percheziții care au avut loc în Ilfov, Dâmbovița și în Capitală.

Potrivit polițiștilor suspecții dădeau sume cuprinse între 500 şi 30 de mii de lei, pentru care cereau dobânzi între 10 şi 100%.

”La data de 8 octombrie 2024, poliţiştii IPJ Ilfov, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, pun în executare 37 mandate de percheziţie domiciliară în 34 de locaţii din judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti. 

Acţiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliţiei oraşului Otopeni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”,  anunţă IGPR.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi Poliţia Capitalei. De asemenea, suportul de specialitate a fost oferit de către Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

La activităţile din Ilfov, operaţiunea beneficiază de suport din partea Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE