Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Weekend special, în cadrul proiectului ”Străzi deschise” din București. Ce pot vedea bucureștenii în acest weekend și care este programul

Evenimentul "Străzi Deschise", unul dintre cele mai populare din București, revine în acest weekend, transformând centrul Capitalei într-un spațiu vibrant de cultură și distracție.

Calea Victoriei va găzdui timp de două zile o serie de activități captivante, incluzând dansuri, momente de artă contemporană, statui vivante și concerte.

Unul dintre punctele culminante ale evenimentului este "Noaptea Dansului", aflată la cea de-a doua ediție, care va transforma Calea Victoriei într-un ring de dans imens.

Când vor avea loc evenimentele

Sâmbătă și duminică, între orele 18:30 și 21:15, bucureștenii vor putea explora 20 de stiluri de dans, de la dansuri populare românești la salsa și tango, prezentate de peste 50 de școli și inițiative de dans.

În premieră, Arcul de Triumf se va alătura evenimentului, deschizându-și porțile pentru vizitatori între orele 12:00 și 20:00.

Cei care aleg să viziteze monumentul vor putea admira orașul prin lunetele puse la dispoziție de organizatori și vor avea ocazia să descopere o parte din istoria României.

Accesul la toate evenimentele este gratuit, oferind bucureștenilor și vizitatorilor ocazia de a se bucura de un weekend plin de artă și cultură în inima orașului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE