Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un festival pentru distracție și echilibru. „Rocanotherworld” adună oameni atrași de muzică și sustenabilitate la iași

La Iași, weekend-ul acesta este despre muzică, dans, jocuri și sustenabilitate. Toate acestea se află la festivalul Rocan-other-world, un eveniment atrăgător pentru cei mici, prietenos cu animalele și cu mediul și suficient de zgomotos pentru iubitorii de muzică rock, hip hop sau electronică.

Culoare, activități pentru mici si mari, un peisaj de poveste și trei scene, dintre care una cu muzică live. Așa se descrie festivalul Rocanotherworld, care e la a noua ediție în Iași. 

Un festival cu și despre oameni, în care muzica se poate asculta la căști sau în aer liber, cu mâncare pe alese. Un loc în care copiii să deseneze sau să se joace în nisip, iar animalele de companie sunt binevenite.

”Apreciem festivalurile făcute în Iași. Nu sunt chiar așa de multe așa că de fiecare dată când este ocazia venim si ne bucurăm”, spune un participant. 

Încă de la intrare, cei curioși au ocazia să învețe despre efectele consumului de droguri sau alcool. Polițiștii au demarat aici o acțiune de conștientizare a riscului de a urca la volan sub influența substanțelor interzise.  

Patricia Brohanschi, director festival: ”Este o ediție care definește echilibrul, acesta fiind și tematica festivalului.  Festivalul nostru, oricum, simțim că are un aer aparte, are o magie pe care o simțim an de an. Continuăm direcția sustenabilă a festivalului. Anul acesta am inclus și paharele refolosibile care ne-a ajutat și ne ajută. Am văzut că avem un festival mult mai curat și am eliminat foarte mult partea de deșeuri.” 

25 de artiști naționali și internaționali sunt prezenți în cele patru zile de festival.

”Eu mă simt foarte bine și festivalul ăsta este foarte interesant și sunt foarte multe activități frumoase și pentru tineri”, spune un participant. 

Persoanele cu dizabilități au intrare gratuită, iar în ultimele două zile de festival se strâng lucruri necesare animalelor din adăposturi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE