Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tudor Chirilă, manifest anticorupție pe scena Untold. ”După 20 de ani de activitate DNA, corupția este de un miliard de euro pe an”

Tudor Chirilă a avut un discurs-manifest în timpul concertului de la Festivalul Untold! În fața a zeci de mii de oameni, artistul a criticat lupta împotriva corupției și a amendat pedepsele cu suspendare care se dau în cazul unor corupți dovediți. Apoi, a cântat piesa „Barosanii”, lansată anul trecut.

Discursul a fost postat pe pagina oficială de Facebook, unde cântărețul a reluat mesajele despre Justiție.

”Țara noastră se împarte în două chestii: sclavii și barosanii. Sclavii sunt ăia care plătim taxe. Dacă vă regăsiți, ok. Barosanii sunt ăia care le ciordesc și le cheltuie. Fiecare român se naște cu 300 de euro în minus.

Tudor Chirilă: Din toate condamnările de corupție de 100% - 80% sunt cu suspendare!

După 20 de ani de activitate DNA, corupția este de un miliard de euro pe an. Aia adevărată e în jur de 16 miliarde, bani care se fură de la noi. Și încă ceva: din toate condamnările de corupție, de 100% - 80% sunt cu suspendare!

Furați liniștiți! Cântecul ăsta este pentru barosani. Deci, cântă cineva cu noi în seara asta, sclavilor? Pentru barosani?”, a spus Tudor Chirilă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE