Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lenny Kravitz și-a prelungit concertul la cererea fanilor, în a doua noapte de UNTOLD 2024

Lenny Kravitz a făcut un show spectaculos la UNTOLD, în a doua noapte de festival. El a fost aplaudat minute în șir și chiar și-a prelungit concertul, la cererea fanilor. La final, el a coborât de pe scenă în mijlocul mulțimii. În această seară, cel mai așteptat moment al festivalului este concertul artistului britanic Sam Smith.

Considerat o legendă a rockului, Lenny Kravitz a creat o adevarată discotecă pe Cluj Arena. Aplauzele, riffurile de chitara, energia publicului, soloul de tobe i-a dus pe mulți cu gândul la rockul anilor ‘90. TC

La concertul lui Lenny Kravitz cei mai pasionați au fost cei care au crescut odată cu albumele artistului. Dar și tinerii care au ascultat prima data muzica lui Lenny s-au declarat cuceriți.

"Este unul dintre idolii noștri de acum 20 de ani și este o adevărată plăcere să-l vedem aici alături de noi."

"A cântat la vreo 5-6 chitari până acum și până la sfârșit cred că mai ia vreo 10. Excelent!"

"Îl ador pe Lenny Kravitz! Vezi? Auzi asta? E cel mai bun, îmi place!"

"Nu stiu ce să zic, mi-a plăcut. Nu prea ascult în general, dar mi-a plăcut foarte mult."

După mai bine de 30 de ani de carieră, artistul american a arătat că ține pasul cu trendurile muzicale. Kravitz a câștigat patru premii Grammy, iar recent numele său a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood.

Artistul și-a prelungit concertul la UNTOLD cu câteva melodii, la cererea și strigătele fanilor. Astăzi, în cea de a treia zi a festivalului, vor urca pe scenă, printre alții, Sam Smith, Salvatore Ganacci, Swedish House Mafia și Jax Jones.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE