Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Untold 2024. Prima noapte a fost doar încălzirea: unii participanți au mers la concerte cu părinții, alții, cu animalele lor de pluș

Prima noapte a festivalului Untold 2024 a răsunat în tot orașul, de la Cluj Arena. Unii dintre participanți și-au trăit un vis din adolescență pentru că au avut ocazia să-l vadă pe scenă pe unul dintre soliștii fostei trupe One Direction. Noaptea s-a încheiat cu un show de muzică electronică susținut de Purple Disco Machine și cunoscutul DJ Steve Aoki.

Cum s-au distrat participanții în prima noapte de Untold 2024

Solistul britanic Louis Tomlinson i-a cucerit pe fani cu un concert emoționant. Participanții au cântat alături de el cele mai cunoscute melodii. Unii dintre ei și-au adus și părinții cu ei.

Reporter: Cu cine ati venit la concert?

Daria și Ioana: Cu mama!

Reporter: Fane One Direction?

Daaa! Maxim! Nu prea știm piesele lui, dar știm One Direction și suntem fane.

Reporter: Pentru cine ați venit în seara asta?

Participante: Cred că am venit pentru toată lumea… Am venit să vedem cum e atmosfera. Prima zi este tot timpul de testat.

Reporter: Fană One Direction?

Iulia: Daaa, mare fană! Am crescut cu ei, chiar am fost fană când eram mică, când erau ei la început, și mi-au conturat cumva stilul muzical.

Pentru publicul fidel festivalului, prima seară a fost doar încălzirea, pentru că mulți așteaptă cu nerăbdare concertul rockerului american, Lenny Kravitz.

Tema din acest an la UNTOLD este natura, iar pentru asta mulți participanți au simțit nevoia să fie în ton cu tematica și s-au costumat sau și-au adus de acasă animalele de pluș.

Participant: E foarte bine. Acesta este cel mai frumos festival vreodată.

Reporter: Vrei să ne prezinti prietenii?

Participant: Am prietenul meu român aici la Untold, Sorin, da, acesta. Acesta este prietenul meu și el m-a adus aici.

Sorin, participant: Eu sunt din România, din Cluj, dar m-am mutat în Suedia de mic și mi-am adus prietenii din Suedia, știi.

Adrian, participant: Ei sunt prietenii mei, care sunt numai la Untold și care măînsoțesc tot timpul aici. Când chefuiesc, ei sunt aici prezenți.

Participant: Eu la două ediții am lipsit!

Anul acesta, organizatorii au introdus un nou sistem de supraveghere cu 80 de camere video care monitorizează intrările și ieșirile pentru a preveni blocarea căilor de acces. Următoarele seri vor aduce și mai mult public, cu artiști celebri precum Sam Smith, Burna Boy, Martin Garrix, Salvatore Ganacci și Mahmut Orhan.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE