Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trump, interogat de FBI în cazul tentativei de asasinat. Fostul președinte va da detalii despre tentativa de asasinat asupra sa

Donald Trump este de acord să fie chestionat de FBI în cazul tentativei de asasinat asupra sa din 13 iulie. Anunțul a fost făcut de un agent al Biroului Federal de Investigații.

Depoziția face parte din protocolul standard al FBI de a vorbi cu victimele în cursul anchetelor. Nici acum nu se cunoaște motivul pentru care tânărul de 20 de ani a tras asupra lui Trump.

Însă FBI spune că analizează conturile de e-mail, de pe platforme de jocuri, de mesagerie, de pe rețele sociale, dar și motoarele de căutare.

Iar agenții vor să afle dacă atacatorul a acționat singur sau a avut complici.

Autoritățile au anunțat că acesta a căutat pe net informații despre asasinarea fostului președinte american John Fitzgerlad Kennedy.

Dar și despre atacul asupra premierului slovac, din 15 mai.

FBI încă nu a identificat motivul pentru care a acţionat Crooks, care a fost împuşcat mortal de un agent al Serviciului Secret după ce a deschis focul, dar a stabilit că tânărul căutase în prealabil pe internet informaţii despre alte atacuri în masă cu arme de foc, despre dispozitive explozive improvizate şi despre tentativa de asasinare a premierului slovac Robert Fico, în mai.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE