Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Roboțica Roz: Gardiana insulei”, pe primul loc în box office-ul american

Filmul „Roboțica Roz: Gardiana insulei” a ajuns pe primul loc în box-office-ul american, cu încasări de 35 de milioane de dolari. În schimb, „Megalopolis”, filmul pe care Francis Ford Coppola a visat 40 de ani să-l facă, a avut parte de un debut dezastruos.

”The Wild Robot”, pe primul loc în box-office-ul nord-american

În primul weekend de la lansare, filmul „Megalopolis” a avut încasări de patru milioane de dolari, mult sub așteptări, pentru un film care a costat 120 de milioane de dolari. Regizorul Francis Ford Coppola, în vârstă de 85 de ani, a suport toate costurile. Ideea filmului i-a venit în 1977 și de atunci a visat să-l realizeze.

Tot în acest weekend a avut premiera și „Roboțica roz: Gardiana insulei”. Povestea a cucerit publicul și a propulsat-o pe primul loc în box-office. După un naufragiu, un robot inteligent pe nume Roz, rămâne captiv pe o insulă unde are grijă de un boboc de gâscă orfan. Filmul a costat 78 de milioane de dolari și a avut încasări de 35 de milioane.

„Beetlejuice Beetlejuice”, în regia lui Tim Burton, este pe locul al doilea în topul vizionărilor după trei săptămâni în fruntea box office-ului. Continuarea Warner Bros. a filmului „Beetlejuice” din 1988, cu Michael Keaton și Winona Ryder, a strâns 250 de milioane de dolari după o lună de la lansare.

Locul al treilea în box-office este ocupat de „Transformers Unu”, a cărui acțiune se desfășoară înaintea celebrului „Transformers”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE