Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

"Pe bune, acel cântec?" Echipa artistei Celine Dion contestă folosirea unei piese la un miting al lui Trump

Echipa celebrei cântăreţe Celine Dion, de origine canadiană, l-a criticat pe Donald Trump pentru că a folosit hitului ei "My Heart Will Go On" în timpul unui miting de campanie prezidenţială, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Coloana sonoră emblematică din filmul Titanic, recompensată cu premiul Oscar în 1997, a fost interpretată în timpul unui eveniment electoral în Montana. Echipa managerială a emis sâmbătă seara o declaraţie în numele cântăreţei şi a casei sale de discuri, afirmând că utilizarea melodiei nu a fost autorizată.

"Echipa de management a lui Celine Dion şi casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au luat cunoştinţă astăzi (sâmbătă) de utilizarea neautorizată a videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi a imaginii lui Celine Dion interpretând 'My Heart Will Go On' la un miting de campanie a lui Donald Trump/JD Vance în Montana", potrivit comunicatului.

"Această utilizare nu este autorizată în niciun fel, iar Celine Dion nu susţine această utilizare sau orice utilizare similar."

Iar mesajul se încheie cu: "... pe bune, acel cântec?".

În social media au apărut imediat reacții care aplaudă decizia echipei de management și chiar spun că Trump va avea soarta Titanicului.

Celine Dion, în vârstă de 56 de ani, a revenit triumfător pe scenă, interpretând live "L'Hymne A L'Amour" a lui Edith Piaf în finalul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, de pe Turnul Eiffel, ignorând boala cu care se luptă de peste un deceniu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE