Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Naționala de suflet a României s-a întors acasă: A fost așteptată de sute de suporteri la Mogoșoaia. Edi Iordănescu: ”Nu avem cuvinte să vă mulțumim”

Tricolorii au ajuns în țară în această noapte și au fost întâmpinați la Mogoșoaia de câteva sute de suporteri.

Momentul a fost emoționant de ambele părți. Aplaudați minute în șir de către fani, fotbaliștii le-au mulțumit pentru primirea în miez de noapte.

Tricolorii au fost primiți cu aplauze și urale de către cei aproape 700 de suporteri care i-au așteptat la baza spotivă de la Mogoșoaia. Pe terenul de antrenament au fost și mai entuziasmați de reîntâlnirea cu echipa lor de suflet.

Nicușor Stanciu le-a mulțumit fanilor

Primul care a ținut să le mulțumească fanilor sosiți a fost căpitanul naționalei, Nicușor Stanciu. Iar apoi l-a urmat Edi Iordănescu, antrenorul tricolorilor.

Nicușor Stanciu, căpitanul naționalei: Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră, am simițit-o, știu că ați fost alături de noi. Cred că întreaga Românie a fost și voi ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea.

Edi Iordănescu, antrenorul tricolorilor: Mulțumiri din suflet. Nu avem cuvinte să vă mulțumim. Personal, am emoțiile specifice începutului de meci, dar acum emoțiile mă copleșesc mai mult decât înaintea oricărui meci. Eu vă mulțumesc în numele echipei naționale, acestei generații de suflet, a tuturor și vreau să vă spun un lucru. Nici nu vă imaginați cât de mult a contat, pentru noi, pentru băieți, suportul dumneavoastră.

Conducerea Federației de Fotbal a României speră la o calificare fără emoții și la Mondialele din America de Nord

Printre fani s-au numărat și foarte mulți copii: ”Să nu își piardă încrederea în ei, să se califice la Mondiale, că noi suntem viitoarea generație, pe noi ne au și pentru noi luptă”.

Conducerea Federației de Fotbal a României speră la o calificare fără emoții și la Mondialele din America de Nord, de peste 2 ani.

Răzvan Burleanu - președinte FRF: Cred că mai este un alt aspect destul de important dincolo de performanța sportivă și anume că am reușit să îi facem mândri pe români de țara lor, de echipa națională, iar acest lucru rămâne cea mai importantă moștenire a acestui turneu final.

România a participat la Campionatului European, după o pauză de opt ani și în urma unei campanii de calificare surprinzătoare, încheiată de tricolori pe primul loc în grupă. Însă în faza optimilor țara noastă a fost învinsă de Olanda.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE