Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

”România a fost aici!” - Cum a lăsat echipa națională a României vestiarul de la Munchen, după meciul cu Țările de Jos

Echipa națională a României a părăsit campionatul European de fotbal și revine în țară în această seară. Tricolorii au ținut să lase o impresie frumoasă până la final și au lăsat în vestiar un mesaj pentru organizatori.

”A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european”

“A fost pentru noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-au adus împreună și ne-au făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!”, au scris tricolorii pe biletul din vestiarul arenei din Munchen.

Tricolorii au lăsat un mesaj în vestiar

Jucătorii români au curățat impecabil vestiarul și au lăsat totul în ordine.

”România a fost aici! Așa a arătat vestiarul tricolorilor după plecarea acestora de la stadionul din Munchen”, este mesajul care însoțește galeria foto cu vestiarul tricolorilor.

Reacția UEFA la mesajul românilor

Oaspeţii perfecţi. După eliminarea de la Euro 2024 de aseară, România a lăsat vestiarul din Munchen impecabil, cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane”, scrie UEFA.

Echipa națională de fotbal a României a fost eliminată în faza optimilor la EURO 2024 de Olanda, o echipă mult mai bine clasată și cu un lot mult mai valoros.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE