Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nadia Comăneci vrea medalii pentru toate cele trei gimnaste implicate în scandalul de la sol, în urma procesului de la Tribunalul Suprem Elvețian

Nadia Comăneci speră ca toate cele trei gimnaste, implicate în scandalul de la sol de la Jocurile Olimpice, să primească medalie, în urma procesului care se defășoară în prezent.

Cazul a făcut vâlvă în lumea sportivă, după ce americanca Jordan Chiles a urcat, inițial, pe podium în urma aprobării contestației.

Ulterior, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis ca medalia de bronz să-i revină româncei Ana Maria Bărbosu. TAS nu admis însă și contestația gimnastei Sabrina Voinea.

Nadia Comăneci: Sunt anumite erori care au surprins pe toată lumea la arbitraj

”Deocamdată nu pot să spun prea mult, pentru că este un proces în derulare la Tribunalul Suprem, vis-a-vis de Sabrina Voina și călcatul - necălcat din covorul de la finala de la sol. Nu știm deocamdată dacă americanii au depus, dar probabil vor depune până la sfârșit de zi, 13 septembrie, din ce am înțeles.

Sunt anumite erori tehnice care au surprins pe toată lumea, acolo, la arbitraj. Noi suntem sportivi și lumea greșește și din greșeli avem succes. Și eu văd acest lucru, această întâmplare una care trebuie să devină constructivă. Să vedem ce putem să facem ca să evităm aceste lucruri la viitoarea olimpiadă.

Sper să să găsească o soluție ca fiecare dintre cele trei gimnaste să primească o medalie.”, a declarat Nadia Comăneci.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE