Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lady Gaga, apariție spectaculoasă la Festivalul de la Veneția. Artista a purtat o rochie inspirată din Carnavalul de la Veneția

Lady Gaga a făcut senzație la Festivalul de la Veneția, într-o rochie de carnaval. Artista a venit la premiera filmului „Joker: Delir în doi”, însoțită de logodnicul ei. Filmul, așteptat și în România, va apărea în cinematografe pe patru octombrie.

În fața fotografilor, Lady Gaga și logodnicul ei, Michael Polansky, nu s-au ferit de gesturile tandre. Cei doi formează un cuplu din 2019, însă anul trecut au decis să meargă pe drumuri separate după ce artista a anunțat că își dorește să se căsătorească și să aibă copii. S-a zvonit că omul de afaceri, în vârstă de 46 de ani, nu era pregătit să-și întemeieze o familie. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat.

VEZI GALERIA
3 imagini

Lady Gaga a impresionat din nou prin ținuta spectaculoasă, inspirată de carnavalul de la Veneția. Artista a purtat o rochie neagră cu decolteu adânc la care a accesorizat o pălărie cu dantelă care acoperă ochii, creată de designerul irlandez Philip Treacy.

Lady Gaga și logodnicul ei se află în Veneția pentru premiera filmului „Joker: Delir în doi”, în care artista joacă alături de Joaquin Phoenix. Actorul și regizorul Todd Phillips au fost și ei prezenți pe covorul roșu.

Lady Gaga, actriță: „Am muncit foarte mult și la felul în care am cântat. A trebuit să mă dezvăț de tehnica de cântat și să încerc să uit cum să respir pentru a permite cântecului să iasă complet din personaj.”

Anul acesta, Festivalul de la Veneția își va desemna câștigătorii pe șapte septembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE