Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Kamala Harris, prima reacție după retragerea lui Biden: Moștenirea realizărilor sale din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă

Kamala Harris a vorbit pentru prima dată după ce Joe Biden a ieșit din cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA, din acest an.

Aceasta a luat cuvântul la un eveniment de celebrare a echipelor campioane ale National Collegiate Athletic Association din Washington și i-a aduun omagiu președintelui american, Joe Biden.

„Da, puteți aplauda. Moștenirea realizărilor lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă.

L-am cunoscut pe președintele Biden prin intermediul fiului său Beau, am lucrat împreună ca procurori generali în statele noastre.

Atunci, Beau îmi spunea adesea povești despre tatăl său. Îmi spunea despre ce fel de tată și ce fel de om este Joe.

Calitățile pe care Beau le-a venerat la tatăl său sunt aceleași calități pe care le-am văzut în fiecare zi la președintele nostru.

Onestitatea sa, integritatea sa, angajamentul său față de credința sa și față de familia sa, inima sa mare și dragostea sa, dragostea profundă față de țara noastră – și sunt un martor de primă mână al faptului că în fiecare zi președintele nostru Joe Biden luptă pentru poporul american și suntem profund, profund recunoscători serviciului său pentru națiunea noastră.”, spune ea mulțimii după ce enumeră realizările sale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE