Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

JO 2024. Canotaj: echipajele de 2 rame Florin Lehaci, Florin Arteni și Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel și-au câștigat semifinalele și merg în finală

Update: Echipajul de 2 rame Florin Lehaci, Florin Arteni a trecit de semifinală și merge în finală. Totodată, echipajul de dublu rame feminin (W2-), format din Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel, a obținut locul 2 în Semifinala Jocurilor Olimpice și calificarea în Finala A.

Canotaj: Dublu vâsle categorie ușoară /Ionela Cozmiuc, Gianina van Groningen/ calificate în finală, primele.

Știrea inițială: Canotorii români Florin Arteni şi Florin Lehaci s-au calificat, duminică, în semifinalele probei de dublu rame masculin, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-au clasat pe locul secund în seria a doua.Patru echipaje românești calificate în semifinale sau finale la canotaj, la JO 2024.

Arteni şi Lehaci au fost cronometrați în 6 min 40 sec 29/100, încheind la distanță de echipajul croat, care a câştigat seria (6:35.28).

Primele trei echipaje din fiecare serie s-au calificat în semifinale, restul urmând să evolueze în recalificări.

Și canotoarele române Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc s-au calificat fără emoții în semifinalele probei de dublu vâsle feminin, categorie uşoară, după ce au câştigat seria a doua.

Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc au fost înregistrate cu timpul de 7 min 03 sec 83/100, cu aproape nouă secunde mai rapide decât echipajul american (7:12.65).

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel s-au calificat fără emoții în semifinalele probei feminine de dublu rame feminin, după ce au câştigat detaşat a doua serie.

Program Canotaj, miercuri , semifinală

  • 11:44 dublu rame masculin - semifinale (A/B): Florin Arteni, Florin Lehaci
  • 11:54 dublu rame feminin - semifinale (A/B): Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel
  • 12:44 dublu vâsle feminin, categorie uşoară - semifinale (A/B): Gianina van Groningen, Ionela Cozmiuc

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE