Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

JO 2024. Echipajul de patru vâsle masculin, clasat pe locul 3, în Finala B. Fetele au obținut locul 1, în Finala B

Update: Echipajul de patru vâsle masculin (M4x), format din Leontin Nuțescu, Andrei Lungu, Florin Bogdan Horodișteanu și Ioan Prundeanu, s-a clasat pe locul 3 în Finala B la Jocurile Olimpice de la Paris, ocupând astfel locul 9 în clasamentul general.

Totodată, Ioana Mădălina Moroșan, Emanuela Ioana Ciotău, Alexandra Ungureanu și Patricia Cireș au luat locul locul 1 în Finala B a Jocurilor Olimpice de la Paris, la echipajul de patru vâsle feminin (W4x). Acest lucru înseamnă că fetele noastre ocupă locul 7 în clasamentul general.

Știrea inițială: Sportivii români vor evolua la Jocurile Olimpice de la Paris, pe 31 iulie, la canotaj, înot, judo, tenis de masă, tir cu arcul şi triatlon.

Sportivele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice en-titre, s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice.Ancuţa (25 de ani) şi Simona (25 de ani), campioane olimpice en-titre, au încheiat proba în şase minute, 51 de secunde şi 41 de sutimi.

De altfel, echipajul de patru rame (4-) masculin, format din Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan şi Ştefan Berariu au ocupat locul doi în recalificări şi şi-au asigurat astfel prezenţa în finală.

Și sportivii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în finala probei de dublu vâsle masculin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Program Canotaj, miercuri , finale B

  • 13:02 patru vâsle masculin - Finala B: Leontin Nuţescu, Andrei Lungu, Florin Horodişteanu, Ioan Prundeanu
  • 13:14 patru vâsle feminin - Finala B: Mădălina Moroşan, Emanuela Ciotău, Alexandra Ungureanu şi Patricia Cireş

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE