Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gemeni panda, născuți la grădina zoologică din Hong Kong: Au fost prezentați pentru prima dată publicului

O grădină zoologică din Hong Kong se bucură că a devenit casă pentru doi gemeni de panda. Mai ales că micuții au fost aduși pe lume de cea mai bătrână mamă panda din lume. Iar aceasta nu a mai avut pui până acum.

Cei doi pui s-au născut pe 15 august

Cei doi pui, o femelă și un mascul, s-au născut pe 15 august, însă până acum nu au fost destul de mari pentru a fi prezentați publicului.

Mama lor, Ying Ying și partenerul ei, Le Le, sunt al doilea cuplu de panda dăruit Parcului Ocean din Hong Kong de către China. Au ajuns aici în 2007, dar până acum nu au avut pui.

Grădina zoologică a creat o pagină specială de Instagram pentru cei doi

Mandy Yan, îngrijitor senior, Ocean Park Hong Kong: Din ce am observat eu, puii au caractere diferite. Sora mai mare are un caracter mai blând și mai liniștit, iar fratele ei mai mic scoate sunete mai masculine. Are un caracter mai dur.

Grădina zoologică a creat o pagină specială de Instagram pentru cei doi, un lucru neobișnui pentru animalele din Hong Kong. Deocamdată ei nu au nume și nici nu pot ieși din cușca lor până în februarie anul viitor.

Urșii panda gigant trăiesc doar în China

Urșii panda gigant trăiesc doar în sud-vestul Chinei și sunt o specie amenințată cu dispariția. Beijingul practică de zeci de ani așa-numita diplomație panda. Și dăruiește aceste animale considerate emblemă națională unor state prietene.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE