Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fost șef IPJ Constanța, consul în Pakistan. Adrian Glugă demisionase pentru proasta gestionare a cazului Vlad Pascu

Chestorul Adrian Constantin Glugă, cel care conducea Inspectoratul de Poliție Constanța anul trecut, atunci când a avut loc tragedia din localitatea 2 Mai, este consul al României în Pakistan.

Informația este confirmată pentru Euronews de către Ministerul Afacerilor Externe.

Demisionat din funcția de conducere, polițistul a fost detașat, pentru o durată determinată, drept consul, în cadrul secției consulare a Ambasadei României în Pakistan, începând cu 7 mai 2024, anunță MAE într-un răspuns pentru Euronews.

Instituția susține că măsura a fost luată pentru că a crescut foarte mult numărul cererilor de vize, mai ales din partea celor ce vor să lucreze în România.

Fostul șef al Poliției Constanța, demisie după tragedia de la 2 Mai

Fostul șef al Poliției Constanța și-a dat demisia după ce o anchetă internă a demonstrat că polițiștii nu și-au făcut datoria corespunzător în cazul autorului accidentului.

La 19 august anul trecut, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de pietoni, iar doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului, iar la analize s-a aflat că el era sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Înainte de accident, el fusese oprit de polițiști care au găsit în mașina lui dovezi că ar fi consumator de droguri, dar nu au luat nici o măsură.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE