Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Bernadette Szocs, prima reacție după întâlnirea cu Nadal din Satul Olimpic: "O onoare"

Peste 14.000 de sportivi sunt cazați în Satul Olimpic pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris. Acolo se află și aproape toată delegația României.

Există și sportivi celebri care au ales să stea în Satul Olimpic, cum ar fi tenismenii spanioli Rafael Nadal (38 de ani) sau Carlos Alcaraz (21 de ani). Printre românii care au avut șansa să se întâlnească cu aceștia încă din primele zile se numără Bernadette Szocs (29 de ani) sau Ovidiu Ionescu (35 de ani), din lotul de tenis de masă.

Sportivii români s-au pozat cu Rafael Nadal și Carlos Alcaraz

Bernadette Szocs a vorbit, într-un interviu acordat pentru Euronews România, despre întâlnirea cu Rafael Nadal:

"Este un sentiment plăcut, dar cum am spus și înainte, sunt foarte atentă la ce am eu de făcut. Sunt foarte motivată, concentrată doar pe mine. Nu prea mă uit în stânga, în dreaptă. Mă gândesc la ce am de făcut eu ca să nu fac nimic greșit aici.

Bineînțeles, a fost onoare pentru mine să fac poză cu Nadal, dar a trecut. M-am bucurat pe moment, dar după aceea m-am concentrat la ce am eu de făcut", a spus Bernadette Szocs, pentru Euronews România.

Ovidiu Ionescu se bucură că nu mai există restricții în Satul Olimpic, așa cum s-a întâmplat la ediția precedentă, desfășurată pe perioada pandemiei de COVID-19:

"Având în vedere că la ultima ediție, la Tokyo, am fost în pandemie și erau foarte multe constrângeri, acum savurez din nou tot Satul Olimpic. O să fie spectatori, altă atmosferă, energie multă în jurul tău. Simți că este libertate din nou, putem să facem tot ce vrem.

Este visul oricărui sportiv să fie în Satul Olimpic, mai ales când ești alături de sportivi atât consacrați și de faimoși. Vezi cât de umili sunt sportivii și câtă răbdare au cu toată lumea. Aceste lucruri îți arată că ești în locul potrivit", a transmis Ovidiu Ionescu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE