Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Eminem va deveni bunic. Cum a anunțat rapperul american vestea

Rapperul american Eminem a anunţat joi prin intermediul videoclipului melodiei „Temporary”, noul său single, că urmează să devină bunic în 2025, relatează revista Variety, citată de Agerpres.

Single-ul este inclus pe cel mai recent album al lui Eminem „The Death of Slim Shady (Coup De Grace)”. Piesa este dedicată fiicei sale Hailie Jade, care îi face o surpriză tatălui ei la finalul clipului. Ea i-a oferit lui Eminem un tricou pe care scrie „Grandpa” ("Bunic") şi pe care este imprimat numărul 1, precum şi o fotografie cu ecografia ei.

Videoclipul piesei „Temporary” este un montaj de imagini cu Eminem şi Hailie împreună de-a lungul anilor, intercalate cu fotografii de la nunta ei din mai 2024. În clip, rapperul america , în vârstă de 51 de ani, îşi stăpâneşte cu greu lacrimile în momentul în care o vede prima oară pe fiica sa în rochie de mireasă.

Hailie, fiica lui Eminem, este însărcinată

Hailie a anunțat că este însărcinată prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. Fiica celebrului rapper american a publicat fotografii în care apare împreună cu soțul ei, însoţite de mesajul "Mamă şi tată în 2025". Hailie l-a cunoscut pe soţul ei, Evan McClintock, la o reuniune organizată în cadrul Universităţii de Stat din Michigan în anul 2016, notează sursa citată.

„The Death of Slim Shady”, cel mai nou album al lui Eminem

„Temporary”, în care Eminem cântă alături de Skylar Grey, este una dintre cele două melodii de pe albumul „The Death of Slim Shady” pe care rapperul american le-a dedicat copiilor săi. „Somebody Save Me”, un alt single de pe acelaşi album, în care artistul cântă alături de Jelly Roll, reprezintă o scuză adresată copiilor lui pentru greşelile pe care le-a făcut ca părinte.

Cel de-al 12-lea album de studio al cântăreţului Eminem a fost lansat în iulie 2024 şi include piese de succes precum „Houdini” şi „Tobey”, interpretate alături de Big Sean şi Babytron. Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 şi a revenit de curând printre primele zece poziţii ale acestui clasament muzical după lansarea unei ediţii de lux ce a inclus câteva piese suplimentare.

Câți copii are Eminem

Eminem a fost căsătorit de două ori cu Kimberly Anne Scott, în perioadele 1999-2001 şi ianuarie 2006 - decembrie 2006. Starul american are trei copii: Hailie - născută în 1995 şi care este singurul său copil biologic -, Alaina Marie - o fiică adoptată şi a cărei mamă biologică este fosta sa cumnată - şi Stevie Laine - un fiu adoptat şi care a fost născut de fosta lui soţie în urma unei aventuri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE