Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0. Trupa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Conference League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League după ce a învins joi seara echipa israeliană de fotbal Maccabi Petah Tikva cu scorul de 1-0 (0-0). Meciul a fost disputat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a turului al treilea preliminar, potrivit Agerpres.

Singurul gol al meciului a fost marcat de croatul Anton Kresic în minutul 50. CFR Cluj s-a impus şi în prima manşă cu acelaşi scor.

Fotbaliștii antrenați de Dan Petrescu au controlat jocul în cea mai mare parte a partidei și nu le-au permis israelienilor de la Maccabi Petah Tikva să îşi creeze ocazii clare de gol. CFR Cluj a avut prima ocazie prin şutul lui Tachtsidis (12), de la 25 de metri, care a fost prins însă de Wolf.

Camora a încercat și el un șut de la distanță în minutul 25, însă portarul trupei israeliene a prins mingea. La rândul său, Muhar l-a testat şi el pe Wolf, care a respins, dar şutul lui Korenica a fost blocat de Ido Cohen.

CFR Cluj a înscris la începutul reprizei a doua, dintr-o fază fixă. Ciprian Deac a executat o lovitură liberă de la 16 metri, portarul Wolf a respins, iar fundaşul croat Kresic a reluat în plasă de la șase metri, notează sursa citată.

Maccabi Petah Tikva a avut șansa de a egala

Ardelenii au avut şansa de a-și majora avantajul, însă Korenica (57) a ratat singur cu portarul.

Maccabi Petah Tikva au avut două oportunități de a deschide scorul. Șutul lui Keita (58) de la distanţă a fost reţinut de Wolf, iar Korenica (71) a şutat pe lângă bară.

Cea mai mare ocazie a echipei israeliene a aparținut lui Yehoshuha (89), al cărui şut a fost respins de Sava.

În play-off, CFR Cluj va juca împotriva câştigătoarei dintre FC ŢSKA 1948 Sofia şi Pafos FC (2-1 în prima manşă), urmând să fie gazdă în prima partidă, pe 22 august. Manşa secundă o va juca în deplasare, pe 29 august.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE