Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Astana - Corvinul Hunedoara 6-1. Punct final al aventurii europene pentru divizionara secundă din România

Corvinul Hunedoara nu a mai reușit "minunile" cu care ne-a obișnuit până acum. Singura divizionară secună din cupele europene s-a înclinat cu 1-6 în deplasarea cu Astana, în turul 3 preliminar al Conference League și a fost eliminată din cupele europene, după ce pierduse și turul cu 1-2.

Astana - Corvinul Hunedoara 6-1

Hunedorenii nu au rezistat în fața unei echipe cu un buget despre care se poate spune că este nelimitat, dacă avem în vedere că este controlată de Guvernul din Kazahstan. În urmă cu câțiva ani, această echipă chiar a fost protagonista unor materiale în presa britanică, în care erau punctate sursele de finanțare, iar sumele vehiculate plasau micuța echipă la nivelul celor mai bogate cluburi din lume.

În comparație, Corvinul avea un buget de salarii de doar 40.000 de euro pe lună în momentul în care a câștigat Supercupa României, după spusele impresarului Bogdan Apostu.

Pe Astana Arena, gazdele au deschis scorul după 13 minute, prin Chinedu Geoffrey, apoi au marcat patru goluri în interval de 20 de minute. Apoi Mihai Velisar a marcat golul de onoare în minutul 78, numai că trupa din Kazahstan a mai punctat o dată în minutul 85, prin Elkhan Astanov.

Astfel, aventura europeană a divizionarei secunde din România s-a încheiat aici, în mod mai mult decât onorabil.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE