Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Baby, puiul de delfin născut în captivitate, a murit. Anunțul a fost făcut de echipa Delfinariului Constanța

Baby, primul pui de delfin născut în captivitate la Delfinariul din Constanța, a murit. Anunțul a fost făcut de echipa Delfinariului.

Pe 8 martie, Delfinariul din Constanța a anunțat cu bucurie nașterea lui Baby, primul pui de delfin născut în captivitate. Din păcate, astăzi vine vestea tristă a decesului său. Reprezentanții Delfinariului au declarat că moartea lui Baby a survenit rapid, afectând organele vitale, precum ficatul și plămânii. Ei suspectează că o problemă genetică ar putea fi cauza acestui deces prematur.

Baby a fost rezultatul împerecherii dintre două variații ale speciei Tursiops truncatus: mama, un delfin femelă din China, și tatăl, un delfin din Ucraina. Din păcate, rata de supraviețuire a puilor de delfini în captivitate este foarte scăzută, iar Baby nu a făcut excepție.

Puiul de delfin Baby a atras numeroși turiști la Delfinariul din Constanța, încântându-i pe toți cu prezența sa alături de mama lui în bazin. Moartea sa a fost anunțată de reprezentanții Delfinariului pe rețelele de socializare, însoțită de regretele și condoleanțele de rigoare.

Reprezentanții Delfinariului din Constanța au transmis acest anunț cu tristețe, subliniind dificultățile și provocările implicate în creșterea puilor de delfin în captivitate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE