Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac armat la Bruxelles. Doi oameni au fost uciși, iar alți trei au fost răniți în cartierul Gare du Midi

Doi oameni au murit, iar alți trei au fost răniți în urma unui atac armat care a fost comis în noaptea de miercuri spre joi în cartierul Gare du Midi, o zonă cunoscută pentru traficul de droguri, relatează Brussels Times.

Atacul a avut loc într-o cafenea din apropierea stației Brussels-Midi. Anchetatorii spun că, deocamdată, este neclar ce a provocat incidentul.

Polițiștii au găsit la fața locului două decedate, iar alte trei rănite. Una dintre victime a suferit răni minore, iar celelalte două sunt în stare gravă. Până în prezent, nu au fost efectuate arestări. Parchetul din Bruxelles a deschis o anchetă în acest caz.

Zona din Bruxelles în care a avut loc atacul armat, frecventată de consumatori de droguri

Gara ”Gare du Midi” din Bruxelles este un nod internațional, de unde pot fi luate trenuri spre Londra, Amsterdam și Paris. Peste 60.000 de persoane tranzitează în fiecare zi această gară. Cu toate acestea, asemenea multor gări importante din Europa, există infracționalitate și consum de droguri, motiv pentru localnicii și comercianții au mărturisit că nu se simt în siguranță în această zonă a orașului.

Zona este frecventată de persoane nevoiașe și de consumatori de stupefiante. De asemenea, nu este prima oară când în acest cartier are loc un schimb de focuri. În luna mai, o persoană a murit în urma unui schimb de focuri, iar în gară, o persoană a fost înjunghiată în aprilie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE