Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul britanic Ian McKellen a fost spitalizat după ce a căzut de pe scenă în timpul unui spectacol la Londra

Veteranul actor britanic Sir Ian McKellen, în vârstă de 85 de ani, a fost transportat la spital după ce a căzut de pe scenă în timpul unei piese de teatru. Incidentul a avut loc la Londra.

McKellen îl interpreta pe John Falstaff în "Player Kings", o producție a piesei Henric al IV-lea, părțile întâi și a doua, adaptată și regizată de Robert Icke, la Noel Coward Theatre, pe West End.

Medicii spun că actorul este ”în stare bună”

Unii dintre spectatori au crezut că totul face parte din piesă, în timp ce alții au reacționat când bărbatul de 85 de ani și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe scenă într-o scenă cu Prințul de Wales și Henry Percy, scrie euronews.com.

Medicii spun că McKellen este în "stare bună" și se așteaptă să se recupereze complet.

Cunoscut pentru rolul lui Gandalf din filmele "Stăpânul inelelor" și pentru numeroase roluri pe scenă de-a lungul unei cariere de șase decenii, McKellen a strigat de durere după cădere, potrivit unui jurnalist BBC aflat la teatru.

Teatrul a fost evacuat

Personalul și doi medici din public l-au ajutat pe actor, a declarat un purtător de cuvânt al lui Noel Coward.

Teatrul a fost evacuat, iar piesa a fost anulată. Producția din ziua următoare a fost, de asemenea, anulată pentru a-i da lui McKellen timp să se odihnească și să se recupereze.

Cariera lui McKellen include interpretarea lui Magneto în filmele X-Men și a mai multor personaje shakespeariene, printre care Richard al II-lea, Macbeth și Regele Lear.

El a câștigat un premiu Tony pentru "Amadeus", mai multe premii Laurence Olivier și a fost nominalizat la două premii Oscar și la mai multe premii BAFTA.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE