Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Virtus - FCSB 1-7, în turul 1 din preliminariile Champions League. Scor-record într-o partidă din cupele europene

Campioana României, FCSB, a învins-o la un scor neverosimil pe Virtus, 7-1, în primul tur din preliminariile Champions League, în deplasare. A fost un record de goluri marcate într-o partidă de cupele europene.

Virtus - FCSB 1-7, în turul 1 preliminar din Liga Campionilor

Cu toate că Virtus este campioana din San Marino, echipa este însă foarte modestă, cu mulți jucători amatori, astfel că, până la pauză, roș-albaștrii aveau deja 5-0.

La echipa din San Marino a jucat și Federico Piovaccari, fost atacant chiar la FCSB. Ajuns la 39 de ani, italianul a intrat pe teren în minutul 82 și a fost aplaudat de cei aproximativ 2.000 de suporteri români din tribune. El intenționează să se retragă din fotbal după meciul-retur, de săptămâna viitoare, conform celor de la FCSB.

Chiar dacă FCSB nu s-a putut baza pe Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu, din cauza suspendărilor primite sezonul trecut, trupa antrenată de Elias Charalambous nu a avut niciun feld e problemă. Ba mai mult, au fost făcute și zece schimbări față de primul 11 din Supercupa României, primul meci al sezonului, pe care roș-albaștrii l-au jucat în urmă cu câteva zile.

Darius Olaru a marcat trei goluri, iar unul dintre ele a fost o adevărată bijuterie. Noul transfer, Daniel Popa, a reușit o dublă, la fel ca Miculescu, în timp ce, pentru cei din San Marino, a marcat Battistini, în minutul 86.

  • FCSB a început cu următorii jucători: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Haruț, Kiki - Șut, Edjouma - Băluță, Olaru, Luis Phelipe - Popa.
  • Returul va avea loc pe 16 iulie. Învingătoarea o va întâlni, în turul 2 preliminar, pe Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE