Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UNTOLD 2025. Când va avea loc festivalul din Cluj-Napoca și care este prețul abonamentelor

UNTOLD 2025 marchează a zecea ediție a unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică organizate în România. La ediția aniversară a festivalului, organizatorii anunță că vor veni artiști live în premieră pentru România, pe lângă cei mai mari artiști și DJ din lume.

Anul viitor, festivalul va fi organizat în perioada 7-10 august, în Cluj-Napoca.

„În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii UNTOLD transformă Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, o lume care include live act-uri și show-uri ale celor mai cunoscuți artiști și DJ din cultura mainstream și underground. Fiecare dintre cele patru zile ale celor 9 ediții ale festivalului UNTOLD a fost o experiență extraordinară pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist prezent la scenele amplasate în Parcul Central.”, anunță organizatorii, într-un comunicat.

Ce preț au abonamentele

Abonamentele la UNTOLD 205 vor fi puse la vânzare începând cu 10 octombrie, iar prețul va porni de la 139 de euro:

  • General Access - 806,20 lei
  • VIP Mainstage - 1.740 de lei
  • GALAXY Backstage - 1.450 de lei
  • VIP Experiences - 12.500 de lei

Despre UNTOLD

UNTOLD a avut prima ediție în anul 2015. De atunci și până în prezent, pe scena festivalului din Cluj-Napoca au urcat nume importante din industria muzicală, precum: Avicii, The Chainsmokers, Ellie Goulding, Charli XCX, Anne-Marie, Ava Max, Bebe Rexha, Stormzy, Tinie Tempah, Major Lazer, până la Imagine Dragons, Sam Smith, Burna Boy, Lenny Kravitz, David Guetta, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Armin van Buuren, Marshmello, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Kygo, Alan Walker, Don Diablo, Lost Frequencies, Tiesto, Alesso, Hardwell, Above & Beyond.

În 2024, UNTOLD a ieșit pe locul 3 în topul celor mai importante festivaluri din lume, după Tomorrowland din Belgia și EDC din Las Vegas.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE