Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Justin Timberlake vine în România! Artistul american, confirmat la Electric Castle 2025

Justin Timberlake vine în România, la Electric Castle 2025, festival care are loc în perioada 16-20 iulie la Castelul Bánffy din comuna Bonțida, județul Cluj. Va fi pentru prima oară când renumitul artist american va concerta în România.

Justin Timberlake, la Electric Castle 2025

Cei de la Electric Castle au făcut anunțul pe toate platformele lor.

„Justin Timberlake o să fie headliner la Electric Castle în 2025. Anunțați pe toată lumea. Pe prietenii tăi, pe mama și tatăl tău, pe șeful tău. Da, inclusiv pe fostul tău/fosta ta”.

Indicii despre un concert al artistului american în țara noastră au fost văzute în București și Cluj-Napoca, sub forma unor afișe de culoare neagră, pe care apăreau scrise cu alb versurile unor bine-cunoscute melodii ale artistului: „Cry Me a River”, „What Goes Around Comes Around” și „I'm Bringing Sexy Back”.

Concertul lui Justin Timberlake la Electric Castle 2025 face parte din turneul mondial „The Forget Tomorrow World Tour”, care va ajunge și în Europa în primăvara anului viitor.

Electric Castle este unul din cele mai cunoscute festivaluri de muzică din România, organizat începând cu anul 2013 la Castelul Bánffy din comuna Bonțida, județul Cluj. De-a lungul timpului, pe scena festivalului au urcat nume celebre, precum Morcheeba, The Prodigy, Jessie J, Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars, Limp Bizkit, Twenty One Pilots, Gorillaz, Macklemore și Sean Paul.

Cât costă abonamentele la Electric Castle 2025

Pentru Electric Castle 2025, festival care are loc în perioada 16-20 iulie, pot fi cumpărate abonamente pentru cele cinci zile de concerte. Prețurile pornesc de la 139 de euro acum și pot ajunge până la aproape 5.000 de euro, pentru cei care vor experiența VIP.

  • General Access Pass - 139 euro
  • General Access Pass - 150 de euro
  • Youth 21 Pass - 109 euro
  • VIP Pass - 240 de euro
  • VIP Pass + Insurance - 265 de euro
  • Ultra VIP Pass - 599 de euro
  • Black Ticket - 4.999 de euro (include, printre altele, cazare la hotel de 5 stele, parcare privată și, transport privat până la festival)

Cei care doresc să rezerve spațiu pentru corturi își vor cumpăra un bilet Camping Pass, care costă 69 de euro.

Cine este Justin Timberlake

Justin Timberlake este unul dintre cele mai mari nume din indsutria pop. Numit „Prince of Pop” („Prințul muzicii pop” - tr.) și „King of Teen Pop” („Regele muzicii pentru adolescenți” - tr.), americanul este considerat unul din cei mai influenți artiști ai generației sale.

Și-a început cariera în entertainment în anii '90, ca actor în cadul „Mickey Mouse Club”, o emisiune americană de televiziune de varietăți, unde a lucrat cu alți tineri artiști care aveau să devină nume uriașe în industria showboz-ului, precum Britney Spears, Christina Aguilera și Ryan Gosling. În 1997, a devenit solistul trupei de băieți NSYNC, care s-a bucurat de un succes enorm, devenind una din cele mai bine vândute trupe de băieți din toate timpurile.

În 2002, a debutat ca artist solo, cu albumul Justified și primele hituri care au stat în fruntea topurilor muzicale: „Cry Me a River” și „Rock Your Body”. A urmat albumul „FutureSex/LoveSounds”, în 2006, cu hiturile „SexyBack”, „My Love” și „What Goes Around... Comes Around".

A continuat să profeseze și ca actor, având între anii 2008 și 2012 roluri principale în mai multe filme, din care amintim „The Social Network”, „Friends with Benefits” și „In Time”. Următoarele albume au venit în 2013 - „The 20/20 Experience” - și 2018 - „Man of the Woods”.

Ultimul album a fost lansat în 2024, cu titlul „Everything I Thought It Was”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE