Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Stenograme. Ce discutau frații Andrew și Tristan Tate referitor la exploatarea femeilor, bani și bănci

Andrew Tate va rămâne în arest la domiciliu, în timp ce Tristan Tate și Georgiana Naghel au fost puși de judecători sub control judiciar, deși procurorii DIICOT au cerut arestul preventiv pentru cei doi frați.

În noul dosar deschis de procurori, frații Tate au mai multe capete de acuzare, printre care trafic de minori, act sexual cu un minor și spălare de bani. În interceptări, au fost notate discuții între cei doi britanici, despre banii și afacerile lor, dar și despre fetele care lucrau pentru ei.

Reacția fraților Tate la ieșirea din Tribunal

Deși a scăpat de măsura arestului preventiv, Andrew Tate ieșit nervos din Tribunalul București. Influencerul a făcut declarații dure la adresa autorităților din România.

Andrew Tate, influencer: "Asta este o înscenare, a fost făcută intenționat. Și a fost gândită pentru a veni cu cele mai odioase infracțiuni posibile pentru a ne defăima numele. Fiecare cetățean român ar trebui să fie dezgustat că se cheltuiesc milioane de euro, se pierde timpul pentru a băga oameni nevinovați în pușcărie, în loc să se repare drumurile, să se repare spitalele și să se repare această țară."

Un milion și jumătate de dolari. Atât cred procurorii DIICOT că au obținut frații Tate de pe urma unei tinere de 17 ani, pe care ar fi obligat-o să realizeze materiale pentru adulți, din 2014 până la finalul anului 2021. În urma perchezițiilor, cei doi frați au rămas fără 16 mașini de lux, două ceasuri, o motocicletă, dar și fără sume mari de bani.

Andrew Tate, influencer: "Se presupune că spălăm bani pentru că investim în bunuri de lux pe care le ascundem de oameni, ne ascundem banii. Dacă îi cumperi iubitei tale o geantă, în România, te acuză de spălare de bani. Este dezgustător. Avem copii. Este dezgustător."

Stenograme. Ce discutau frații Tate

În interceptările procurorilor, Andrew și Tristan Tate discutau despre bani și afaceri. În mesajele scrise sau audio, sunt menționate sume câștigate din site-uri de videochat, cum erau erau banii împărțiți, dar și planurile celor doi frați cu fetele care lucrau pentru ei.

Frații Tate, interceptați când discutau despre victime:

„E bine cum ești cu Abi, frate, dar sfatul meu este să o lași gravidă. Nu știu de ce joci jocul ăsta... las-o gravidă și trimite-o acasă. Singurul motiv pentru care am lăsat-o pe Viv să scape cu atâtea chestii e că e perioada ei fertilă. Oricum venea aici, era aranjat. Trebuia să o las gravidă.”

Aceleași interceptări arată că britanicii căutau metode prin care să ocolească taxele.

Frații Tate, interceptați când discutau despre bănci:

„Dar abordarea mea la bănci o să fie așa. Le arăt telefonul și zic: salut, am criptomonede. Aș putea să le depun într-o bancă reală, o bancă englezească. Pot să merg la orice bancă să depun. Am 300 de mii pe care vreau să îi depun, cu care vreau să deschid un cont. Atât valorează criptomonedele mele. Le-am făcut din webcamming. Locuiesc în România, o să mă turnați? Gen, cum funcționează?”

Constantin Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: "Nu sunt cel mai mulțumit cu măsura arestului la domiciliu față de Andrew, însă acolo există o chesitune absolut nelămurită și nu am avut timp să ne aplecăm asupra probelor, chestiune pe care sperăm să o soluționăm în cadrul contestației pe care o vom formula și care va fi judecată de Curtea de Apel București".

În urma deciziei judecătorilor, Andrew Tate nu are voie să-și părăsească domiciliul timp de 30 de zile, iar Tristan nu are voie să plece din țară până la o decizie definitivă a judecătorilor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE