Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Judecat pentru viol, aplaudat la „Beach, please!”. Andrew Tate a fost invitat pe scena principală a de artistul French Montana

Festivalul Beach, Please! s-a încheiat. Nu înainte însă de a crea o nouă controversă. În ultima seară de distracție, artistul hip-hop French Montana l-a invitat pe scenă pe Andrew Tate.

Judecat pentru trafic de persoane și viol, influencerul a urcat pe scena principală în aplauzele spectatorilor, a luat microfonul și le-a adresat câteva cuvinte celor din public.

Apoi, imediat, din difuzoare a început să răsune o manea cântată de Florin Salam. Organizatorii festivalului spun că nu au nicio legătură cu acest moment și că fiecare artist are libertatea de a aduce oaspeți pe scenă, fără a fi necesar să-i anunțe dinainte.

Prezența lui Tate pe scena din Costinești a fost o surpriză plăcută pentru public - mai spun organizatorii întrun comunicat.

Sâmbătă, în penultima seară de Beach, Please! Wiz Khalifa a fost ridicat de forțele de ordine, după ce și-a aprins, pe scenă, o țigară cu canabis.

Rapperul american este cercetat acum pentru posesie de droguri de risc.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE