Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală în şase noi procese. Unul dintre reclamanți spune că avea 16 ani când l-a molestat

Sean ”Diddy” Combs a fost lovit de un nou val de procese în care este acuzat că a violat femei, a agresat sexual bărbați și a molestat un băiat care avea la vremea aceea 16 ani.

Este pentru prima dată când este dat în judecată de o persoană care susține că a fost abuzată când era minor.

Cel puțin șase procese au fost intentate împotriva lui Combs la tribunalul federal din Manhattan, adăugându-se la lista tot mai lungă de pretenții legale împotriva mogulului hip-hop inculpat, pe care acesta le-a negat toate.

Procesele au fost depuse anonim pentru a proteja identitatea acuzatorilor, două de către femei identificate ca Jane Does și patru de către bărbați identificați ca John Does.

Unele dintre victime susțin că acesta s-a folosit de faima sa și de promisiunea unei potențiale celebrități pentru a atrage victimele la petreceri somptuoase sau la întâlniri alimentate cu droguri, unde apoi le-a agresat. Unele susțin că le-a bătut sau le-a drogat. Alții spun că i-a amenințat cu moartea dacă nu îi fac pe plac sau dacă vorbesc împotriva lui.

Procesele descriu presupuse agresiuni care datează de la mijlocul anilor 1990, inclusiv la petrecerile albe ale lui Combs, pline de celebrități, din Hamptons, Long Island, la o petrecere din Brooklyn care îl sărbătorea pe Biggie Smalls, pe atunci colaboratorul lui Combs, și chiar în magazia magazinului Macy's din centrul Manhattanului.

Unul dintre necunoscuți susține că Combs l-a molestat când avea 16 ani, la una dintre petrecerile rapperului din 1998.

Bărbatul susține că agresiunea a avut loc în timpul unei conversații despre cum să devină un star al muzicii. Se presupune că Combs ar fi spus: „Nu vrei să intri în afaceri?”

Reclamantele din procesele de luni fac parte din ceea ce avocații lor spun că este un grup de peste 100 de acuzatoare care sunt în curs de a lua măsuri legale împotriva lui Combs în urma arestării sale federale pentru trafic sexual.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE