Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prințesa Martha Louise, care susține că poate vorbi cu îngerii, s-a căsătorit cu Durek Verrett, autoproclamat șaman și care spune că a fost faraon

În ciuda numeroaselor controverse, prințesa norvegiană Martha Louise s-a căsătorit cu americanul Durek Verrett, autoproclamat șaman. El susține că a înviat din morți și că fost faraon într-o viață anterioară, când a fost căsătorit tot cu Martha Louisse.

Membra casei regale din Norvegia are 52 de ani, în timp ce Verrett are 49 de ani. Maria Louise este a patra în ordinea succesiunii la tron.

Prințesa norvegiană Maria Louise s-a căsătorit cu șamanul american Durek Verrett

Cei doi și-au dezvăluit relația în 2019, când au apărut numeroase critici, iar cuplul nu a fost agreat în Norvegia, mai ales după ce Verrett a fost numit șarlatan, escroc și adept al teoriilor conspirației. Ca răspuns, prințesa Martha a transmis că nu-și va mai folosi titlul în scopuri comerciale. Ei s-au logodit în iunie 2022.

Din 2002 până în 2017, Martha Louise a mai fost căsătorită cu scriitorul norvegian Ari Behn, care s-a sinucis în 2019 și cu care are trei copii: Maud Angelica (19 ani), Leah Isadora (17 ani) şi Emma Tallulah (13 ani).

MarthaLouise susține că a reușit să depășească tragedie datorită ajutorului lui Verrett.

Durek Verrett, care spune că este ghid spiritual, a susținut că face parte din „a șasea generație de șamani” a familiei sale și chiar a spus că el a prezis atacurile de pe 11 septembrie 2001, de la World Trade Center, cu doi ani înainte să se întâmple.

Printre controversele sale se numără și convingerea că s-a vindecat de COVID cu ajutorul unui medalion, sau că „este o alegere să ai cancer”. El s-a și comparat cu Thomas Edison sau Albert Einstein.

Martha Louise, care spunea că are puteri supranaurale, a fost în centrul mai multor controverse, iar una dintre ele a fost atunci când a înființat, alături de o prietenă, o școală specială, cu scopul de a promova contactul cu îngerii.

Tatăl prințesei Maria Louise, regele Harald, susține că acceptă această relație și că este vorba doar de „o coliziune culturală”.

După festivitățile care au început joi, Martha Louise și Durek Verrett s-au căsătorit sâmbătă, 31 august, la un hotel din orașul Geiranger, de pe malul unui fiord incluis în Patrimoniul Mondial UNESCO. Cei 350 de invitați au fost înștiințați că nu au avut voie să folosească telefoanele mobile sau camere foto de niciun fel și nici să posteze nimic pe rețelele de socializare, conform BBC. Cuplul a dat exclusivitate pentru nuntă publicației Hello și rețelei Netflix.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE