Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Primul Crăciun al britanicilor fără Regina Elisabeta a II-a. Regele Charles a participat la slujba de la biserica Sandringham

Regele Charles al Marii Britanii și Irlandei de Nord a participat la tradiționala slujbă de Crăciun, la biserica din Sandringham, acolo unde își va petrece vacanța de iarnă, alături de întreaga familie regală.

Este primul Crăciun fără mama sa, regretata Regină Elisabeta a II-a. Charles al III-lea a ajuns la biserica Maria Magdalena, alături de regina Camilla, prințul William și soția sa Kate, însoțiți de copiii lor: prințul George, prințesa Charlotte și micul prinț Louis. La ceremonia religioasă au venit și alți membri ai familiei regale, printre care fratele regelui, prințul Andrew și fiicele sale.

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a

Este pentru prima oară când britanicii petrec sărbătoarea Crăciunului fără Regina Elisabeta a II-a, care a murit la începutul lunii septembrie. Oamenii s-au adunat la intrarea în biserică pentru a-l saluta pe suveran. În cursul serii, va fi transmis și primul mesaj de Crăciun al noului Rege, conform unei tradiții vechi de 90 de ani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE