Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Primul antrenament al Tricolorilor pentru meciul cu Olanda. Echipa Națională de Fotbal a României va juca în optimi, marți, la München

Jucătorii echipei naționale au revenit pe gazon. Se pregătesc intens înaintea meciului de marțea viitoare cu Olanda, din optimile EURO 2024. Fanii români i-au așteptat din nou pe tricolori la baza de pregătire din Wurzburg. Au făcut fotografii, au primit autografe de la membrii naționalei și i-au încurajat pentru meciul care va urma.

Zeci de suporteri români au venit la baza de pregătire, unde se antrenează fotbaliștii noștri. Unii susținători sunt stabiliți de ani de zile în Germania. Voiau să îi vadă pe tricolori și să le transmită încurajări.

Joi, titularii din meciul cu Slovacia s-au recuperat la hotel, iar ceilalți fotbaliști au făcut un antrenament ușor la sala de forță. Vineri, 25 de jucători, cu excepția lui Răzvan Marin, au revenit pe teren și s-au pregătit timp de o oră și jumătate.

Fanii români îi susțin pe tricolori la Würzburg

După o zi de recuperare, jucătorii echipei naționale au revenit pe gazonul stadionului din Wurzburg. Ședința de pregătire a început cu o poză comună făcută de fotbaliști cu jurnaliștii români prezenți aici la Würzburg. Mai sunt patru zile până la meciul din optimile de finală cu Olanda. Vom juca cu selecționata Țărilor de Jos, marți seară, de la ora 19:00, ora României, la Munchen, adică pe stadionul Allianz Arena acolo unde a început această aventură a tricolorilor la Campionatul European, o victorie categorică, 3-0 cu Ucraina. Până duminică, tricolorii se vor antrena aici la Würzburg, iar luni vor face deplasarea la Munchen pentru un meci extrem extrem de important. 

Cel mai norocos suporter al tricolorilor este Nicu Moldoveanu. El este șoferul care conduce autocarul echipei naționale de fotbal a României în Germania și se află zi de zi alături de jucători. Nicu este stabilit de câțiva ani în Germania și este și șoferul echipei FC Köln. 

Nicu Moldoveanu, șoferul autocarului echipei naționale a României în Germania: ”Cum este experiența asta, sunt deja câteva săptămâni și iată, se prelungește aventura echipei și dv fiind alături zilnic. Bucuria este mare și ne bucurăm cu toții că am ajuns până aici. Bineînțeles, tot înainte și sperăm să fim în finală. Așteptați să mai stați câteva săptămâni cu ei. Până în finală, normal. Cum este relația cu băieții, în momentele în care călătoriți cu ei? Sunt prietenoși, mereu pe șotii, glumeți, atmosferă plăcută la echipă.” 

Fanii care vor să vadă meciul din tribune își pot achiziționa încă bilete. Prioritate au cei care au fost la cel puțin o partidă din faza grupelor și vor fi primii notificați de UEFA. Ulterior, biletele vor fi puse în vânzare și pentru cei care nu au fost prezenți fizic la vreun meci.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE