Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.
Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.
Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.
Stefanini, printre companiile participante la POLIJobs
Stefanini, multinaţionala globală de tehnologie cu origini în Brazilia, furnizează servicii IT de mai bine de 36 de ani, în 41 de ţări la nivel global. Echipa Stefanini România are două sedii în Bucureşti şi Sibiu, având însă în continuare o mare parte din angajaţi în regim remote, în oraşe din toată ţara. Cultura şi mediul de lucru la Stefanini sunt descrise de o ierarhie aplatizată, în care oricine poate schimba idei sau poate cere ajutor oricui din organizaţie, indiferent de rolul deţinut.
Cu orientarea spre a ne ajuta colegii şi a menţine un mediu de lucru plăcut, reuşim să aducem inovaţia în serviciile de Outsourcing atât în interiorul organizaţiei, cât şi în organizaţiile clienţilor noştri.
Stefanini, alături de generația tânără pentru a-i ușura primii pași în carieră
Suntem prezenţi cu bucurie la ediţia de toamnă a târgului de cariere organizat de PoliJobs deoarece ne dorim să fim aproape de tânăra generaţie care deja a început să intre pe piaţa muncii, pentru a le uşura primul pas.
Târgul de cariere Polijobs este locul în care oportunitatea se întâlneşte cu potenţialul, iar noi ne dorim să transmitem participanţilor că oportunităţile noastre de carieră se potrivesc pentru cei care aspiră la o carieră în IT cu împliniri şi pentru cei care îşi asumă responsabilitatea de a se pregăti continuu pentru acest domeniu dinamic.
Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?
Ţinând cont de schimbările semnificative în plan tehnologic care au un ritm alert, în special în IT, angajatul şi angajatorul viitorul trebuie să fie pregătiţi să îmbrăţiseze schimbarea instant şi să o accepte ca fiind parte din "noul normal", pentru a o putea gestiona într-un mod productiv în beneficiul ambelor părţi.
Luând ca exemplu schimbările vizibile venite dinspre IA, încurajarea este aceea de a înţelege cât mai bine problemele pe care încercăm să le rezolvăm şi să îmbinăm competenţe transversale în rezolvarea lor - lucru care îi va permite şi angajatului să se dezvolte, dar şi angajatorului să inoveze. Viitorul va fi despre cât de repede răspundem provocărilor şi cum folosim cunoştinţele actuale pentru lucruri necunoscute.
Cum găsește angajatorul un limbaj comun cu noua generație de angajați?
La Stefanini, factorul cheie în dialogul cu noua generaţie este efortul de a le înţelege ambiţiile, modalitatea de colaborare şi comunicare eficientă, precum şi de condiţiile de care aceştia au nevoie pentru a performa şi a-şi urma obiectivele de carieră.
Depunem eforturi pentru a pregăti managerii în a identifica particularităţile dintre generaţii, precum şi a le oferi instrumentele necesare acestora să sprijine tinerii în adaptarea, pregătirea şi dezvoltarea lor. Totodată, avem un dialog direct cu tinerii prin intermediul activităţilor organizate, în care fiecare întrebare primită ne inspiră şi ne provoacă să avansăm.