Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nepotul lui Donald Trump a spus că o va vota pe Kamala Harris: "Fiecare familie are un unchi nebun"

Situație bizară în ceea ce privește familia lui Donald Trump. Un nepot al candidatului la președinția SUA, Fred Trump al III-lea (61 de ani), a anunțat public că o votează pe Kamala Harris.

Nepotul lui Donald Trump a spus că o va vota pe Kamala Harris

"Am decis să o susţin pe Kamala Harris deoarece situaţia a atins un nivel inacceptabil de nebunie. Cred cu tărie că libertăţile noastre sunt în pericol, iar Kamala Harris este singura care poate preveni disensiunile şi declinul libertăţii în democraţia noastră", a spus Fred Trump, citat de CNN.

Fred Trump este fiul fratelui mai mare al lui Donald Trump.

Interesant este că și în 2016, atunci când Donald Trump a candidat prima dată la președinția SUA, pe care a și câștigat-o, Fred Trump ar fi dorit să spună public ce credea, iar acum regretă.

"O parte din familie a crezut că a fost doar un artificiu publicitar şi că el nici nu credea că va câştiga, sau chiar că nu dorea să câştige. Însă noi nu credeam că ar putea face prea mult rău după ce ar fi fost ales", a precizat Fred Trump.

Fred Trump tocmai și-a lansat o carte intitulată "The Trumps and How We Got This Way". În timpul unui turneu de promovare a cărții, Fred Trump a mai spus că "Fiecare familie are un unchi nebun. Unchiul meu, Donald, este complet nebun şi şi-a pus amprenta asupra istoriei familiei".

Printre altele, Fred Trump își acuză unchiul și de rasism. Momentul vine la scurt timp după ce Donald Trump i-a făcut o caracterizare nepotrivită Kamalei Harris, contracandidata sa la funcția de președinte al SUA, cea care este și actual vicepreședinte. Ea a făcut pasul înainte în această campanie electorală, după ce actualul șef al statului, Joe Biden, s-a retras din cursă.

"Deci nu ştiu, este indiancă sau neagră? Ştiţi ce? Am respect pentru oricare dintre aceste două lucruri, dar ea evident nu are, pentru că era indiancă 100%, şi dintr-o dată s-a reorientat şi a devenit o persoană neagră", a fost remarca lui Donald Trump, la adresa Kamalei Harris, în cadrul convenţiei anuale a Asociaţiei Naţionale a Jurnaliştilor de Culoare (NABJ).

Kamala Harris, născută dintr-un tată jamaican şi o mamă indiană, este prima femeie de culoare şi originară din Asia de Sud care vizează preşedinţia SUA.

Alegerile pentru președinția SUA au loc pe 5 noiembrie 2024.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE