Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marius Niculae are mare încredere în tricolori: „Jucătorii naționalei sunt uniți / Sper să-i dominăm pe belgieni pe teren și în tribună”

Marius Niculae, fost atacant al echipei naționale, a vorbit cu jurnalistul Euronews Eduard Popescu în Köln, Germania, despre meciul României cu Belgia din această seară. Fostul internațional are mare încredere în selecționata lui Edi Iordănescu. „Jucătorii nu au individualități foarte mari și sunt mult mai uniți”, a spus Niculae, printre altele.

Marius Niculae e încrezător în tricolori: „Jucătorii naționalei sunt uniți”

Reporter: Ai experiența turneelor finale, cum vezi această competiție? Pentru că ești alături de delegația României de la început.

Marius Niculae, fost jucător la echipa națională: „O văd un pic altfel pentru că primul meci a fost ca un meci acasă, adică marea majoritate au fost suporteri români, asta s-a simțit și pe teren și probabil s-a transmis jucătorilor și au făcut un rezultat extraordinar. Sper ca și astăzi să fie un număr mai mare decât belgienii și să-i dominăm atât în tribună, cât și pe teren”.

Reporter: Cum îi simți pe jucători pentru că ai fost prezent la antrenamente, ești acolo în mijlocul lor, care e feeling-ul în rândul echipei?

Marius Niculae, fost jucător la echipa națională: „I-am văzut foarte concentrați și știu ce au de făcut. Chiar am fost impresionat după primul meci pentru că deși aveau mai mult timp liber s-au focusat să se recupereze cât mai bine imediat după meci și asta m-a impresionat și cred că știu ce au de făcut”.

Reporter: Ce crezi ca are în plus generația asta pentru a obține rezultate superioare turneelor precedente?

Marius Niculae, fost jucător la echipa națională: „Nu au individualități foarte mari, sunt mult mai uniți, că au forța grupului, asta au demonstrat-o și în calificări și asta am văzut-o și în primul meci cu Ucraina”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE