Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Liam Payne, fost membru One Direction, a murit, în Argentina. Primele date arată că a căzut de la etajul 3 al unui hotel

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit în Buenos Aires, capitala Argentinei, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel. Cântărețul britanic avea 31 de ani.

VEZI GALERIA
7 imagini

sursă foto: AP

Poliția din Buenos Aires susține că apelul primit la 911 l-ar fi descris pe Liam Payne drept băut sau drogat și agresiv. Gestul ar fi fost comis cu intenție.

Fostul membru al celebrei trupe One Direction, Liam Payne, avea 31 de ani. Din primele date ale poliției din Buenos Aires, ar fi murit în urma căzăturii de la etajul al treilea al unui hotel din cartierul Palermo, aflat în capitala Argentinei.

Medicii au confirmat că decesul s-a produs pe loc, în urma rănilor extrem de grave. Pablo Policicchio, directorul de comunicare al Ministerului Securității din Buenos Aires, citat de AP, vorbește despre un gest comis cu intenție.

Apel la 911: „Băut sau drogat, distruge tot!”

Poliția a intervenit de urgență la hotel în urma unui apel de urgență, primit după ora locală 17:00, povestește Policicchio. Erau înștiințați despre un „bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor sau a alcoolului”.

Managerul hotelului poate fi auzit într-un apel la numărul de urgență 911, obținut de AP. spunând că au „un oaspete care este copleșit de droguri și alcool ... Distruge întreaga cameră și, ei bine, avem nevoie să trimiți pe cineva, te rog.”

Vocea managerului a devenit mai anxioasă pe măsură ce apelul a continuat, observând că încăperea avea balcon, relatează aceeași sursă.

De altfel, Payne a vorbit despre lupta sa cu alcoolismul, într-un clip, în iulie 2023, pe canalul său de YouTube. Atunci, preciza că a primit tratament și că nu a mai băut de șase luni.

Reprezentanții fostului star One Direction nu au comentat cele întâmplate nici până la această oră. Zeci de fani s-au adunat la hotelul Casa Sur, din Buenos Aires și au improvizat un memorial, cu lumânări și buchete de flori.

„Nu credeam că va muri atât de tânăr”, a declarat Isabella Milesi, o tânără de 21 de ani, pentru AP.

Trupul lui Liam Payne a fost scos de hotel de echipele de criminaliști după aproape trei ore de la producerea incidentului.

Cine a fost Liam Payne

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei One Direction, împreună cu Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan și Louis Tomlinson. Formația pop a fost înființată în 2010, în timpul celui de-al șaptelea sezon al ediției britanice a emisiunii X Factor.

Grupul s-a destrămat în 2016, iar membrii acestuia au dezvoltat proiecte diferite.

Liam Payn a urmat o carieră solo, orientându-se spre muzică electronică și hip-hop. Single-ul său din 2017 „Strip That Down”, cu Quavo, a ajuns în Top 10 Billboard și a rămas în topuri timp de câteva luni. El a scos un album „LP1” în 2019, iar ultimul său release - un single numit „Teardrops” - a fost lansat în martie.

Payne a lăsat în urmă un fiu în vârstă de 7 ani, din relația cu fosta sa iubită, muziciana Cheryl, care era cunoscută sub numele de Cheryl Cole când cânta cu Girls Aloud. Payne a fost anterior logodit cu Maya Henry, din august 2020 până la începutul anului 2022.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE