Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Laura Vicol a demisionat din PSD după ce a renunțat și la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților

Deputata Laura Vicol și-a dat demisia din Partidul Social Democrat. Decizia vine la două zile după ce a demisionat și din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, în contextul în care compania Nordis, deținută de soțul ei, a intrat în procedura de insolvență.

”Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campania de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră, ci și a destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte.

Pentru a elimina orice falsă suspiciune aruncată în spațiul public în goana unora care înțeleg să-și promoveze nonvaloarea, vă rog să luați act de demisia mea”, a scris Laura Vicol în demisia din PSD.

În urmă cu două zile, Laura Vicol a demisionat și din funcția de președinte al al Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Recorder, investigație despre „Schema Nordis”

Tot în cursul zilei de luni, Recorder a publicat o investigație care susține că Nordis ar fi vândut același apartament mai multor clienți.

Nordis, promovat drept unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare din România, s-a transformat într-un caz complex, cu semnele unei scheme piramidale, implicând sute de oameni păgubiți și dispariția a milioane de euro din conturile dezvoltatorului.

Deși Nordis a atras milioane de euro în ultimii ani, majoritatea proiectelor rezidențiale promise au rămas nerealizate, existând doar pe hârtie și în campaniile publicitare.

Printr-un marketing agresiv și profitând de lacunele legislative din România, compania a colectat avansuri substanțiale de la clienți care, deși au achitat integral apartamentele, nu au primit niciodată locuințele promise, dezvăluie investigația Recorder.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE