Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Inna, prezentată ca superstarul României pe scena de la Formula 1. „Am fost foarte emoționată”

Pentru prima dată în istoria competiției de Grand Prix Formula 1, un artist român urcă pe scenă, chiar înainte de începerea cursei. INNA a fost prezentată drept superstarul României și a fost primită în aplauzele a zeci de mii de oameni.

INNA a urcat pe scenă alături de Kris Kross Amsterdam, împreună au interpretat piesa "Queen of my castle", piesă care se apropie de locul 1 în clasamentele muzicale din Olanda.

Momentul a fost păstrat în secret de către origanizatori, astfel prezența Innei la eveniment a însemnat o surpriză pentru fani.

„Astăzi sunt «Queen of the castle» (regina castelului, trad. ) și voi cânta la ceremonia de deschidere de la Formula 1 în Amsterdam, împreună cu Kriss Kross Amsterdam. Sunt extraordinar de încântată, este ceva foarte important”, a spus Inna într-un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram.

Inna: ”Tot ce se întâmplă realmente cu mine pare un vis din care nu aș vrea să mă trezesc niciodată”

Artista a povestit despre experiența sa la Euronews România.

„Am fost foarte emoționată. Momentul în sine a fost foarte scurt. A fost imediat după imnul Olandei cu trei minute înainte să se dea start cursei.

Tot ce se întâmplă realmente cu mine pare un vis din care nu aș vrea să mă trezesc niciodată și aș vrea să ofer momente de genul ăsta cât mai multe fanilor mei și oamenilor care mă apreciază.

Așa am fost prezentată de către colegul meu artist, de aici din Olanda: acum o să intre în scenă Inna, superstarul din România. Numele României a fost prezent și la cursele de Formula 1 din Țările de Jos”, a declarat Inna pentru Euronews România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE