Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Hello Kitty a împlinit 50 de ani: Celebrul personaj, sărbătorit în Mexic prin evenimente speciale

La 50 de ani de la apariția personajului Hello Kitty, mexicanii o sărbătoresc alergând pe străzile capitalei, și nu în una, ci în două curse.

Pentru cei de o vârstă cu ”Pisica Albă Fără Nume”, așa cum era cunoscută la început, a fost organizată o plimbare de trei kilometri.

Hello Kitty, aniversată în Mexic

Alergătorii și fanii Hello Kitty au îmbrăcat tricouri ale emblematicei feline în vreme ce participau la o alergare distractivă în Mexico City. Anul acesta este cea de-a 50-a aniversare a creației Hello Kitty și al patrulea în care Mexicul a organizat cursa, atrăgând oameni de toate vârstele pentru o alergare de 5 km sau 10 km ori doar o plimbare.

Itzel Ramos, asistentă medicală: Acest personaj este cu mine de ceva mai mult de 15 ani. Îmi aduce multă bucurie și să văd că atrage atenția multor oameni. Aceștia mă întreabă dacă a fost greu? Ai alergat toată cursa? Da, am alergat în totalitate și cu mare bucurie.

Fenomen de marketing la nivel global

Hello Kitty este un fenomen de marketing la nivel global, ce aduce câștiguri de 5 miliarde de dolari pe an. La fel de numeroși sunt și fanii devotați, după cum explică o alergătoare. Mama ei a petrecut un an croșetând păpuși Hello Kitty care să împodobească pălăria pe care a purtat-o în timpul cursei.

Guadalupe Manzano, medic veterinar: Am împărtășit bucuria cu mama mea. Fără îndoială, pe măsură ce anii trec, aceste amintiri vor rămâne cu mine, iar mama este cel mai bun lucru pe care l-aș putea avea.

Participanții la aniversarea de 50 de ani a lui Hello Kitty au alegat mai mult pentru a se distra, purtând bentițe cu urechi, fundițe roșii, tricouri și alte accesorii ale personajului.

Imaginea Hello Kitty poate fi găsită acum pe aproape orice îți poți imagina, de la jucării de pluș și șosete, până la pălării și multe altele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE