Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Florinel Coman, 11 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a condus cu un permis fals

Atacantul echipei naționale de fotbal, Florinel Coman, a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare, pentru conducere fără permis și folosirea unui permis fals.

A arătat polițiștilor un așa-zis „permis internațional” ce părea a fi emis de autoritățile ucrainene

Fotbalistul a fost oprit de polițiștii, pe Autostrada A2, la sfârșitul lui februarie 2021. El conducea cu 165 de kilometri pe oră și a arătat polițiștilor un așa-zis „permis internațional” ce părea a fi emis de autoritățile ucrainene.

Ulterior, Florinel Coman a recunoscut că permisul era fals și fusese cumpărat cu 1.500 de euro. În urma acordului de recunoaștere Coman a fost condamnat, pentru trei capete de acuzare, la 11 luni de închisoare cu suspendare.

Este obligat și să presteze 30 de zile muncă în folosul comunității

Fotbalistul a mai obligat să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității în orașul Voluntari și să se prezinte la Serviciul de Probațiune Ilfov, la datele fixate.

Florinel Coman joacă la clubul Al-Gharafa, din Qatar

În luna iunie, după meciul România - Ucraina, primul al Tricolorilor la Euro 2024, Gigi Becali a anunțat că FCSB l-a vândut pe Florinel Coman. La 8 zile distanță, celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a confirmat transferul mijlocașului ofensiv, numai că nu la Al-Duhail, ci la Al-Gharafa, tot în Qatar.

Inițial, se știa de un salariu cuprins între 1,3 și 1,5 milioane de euro pe an, dar Gigi Becali a anunțat că remunerația sa va fi de "două milioane plus bonusuri". Este vorba despre dolari, nu despre euro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE