Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce facultate a terminat Elena Lasconi: „Informațiile din CV sunt corecte. Nu am ascuns nimic din trecutul meu”

Elena Lasconi, candidată la alegerile prezidențiale, a declarat, miercuri, că nu a ascuns nimic în CV-ul ei. ”Viața mea e o carte deschisă de mai bine de 30 de ani”, a spus candidata USR.

„Disperarea contracandidaților mei e mare. Nu știu ce să mai caute despre trecutul, prezentul și poate și viitorul meu. Viața mea e o carte deschisă de mai bine de 30 de ani.

Informațiile din CV sunt corecte. Nu am ascuns nimic din trecutul meu și nu îmi e rușine de ceea ce am făcut în viață”, susține Elena Lasconi.

Facultatea Ecologică din Deva, licența la ASE București

Candidata USR confirmă că a terminat o universitate privată, Facultatea Ecologică din Deva, și a dat licența la ASE București.

”Este adevărat, am terminat Facultatea Ecologică din Deva, fapt pe care nu l-am ascuns. Ca dovadă, în unul dintre ultimele interviuri în care am fost întrebată de trecerea de la economist la jurnalist am spus că am terminat Facultatea Ecologică din Deva și că sunt licențiată ASE București”, a spus Lasconi.

De ce nu apare în CV facultatea din Deva

A explicat și de ce în CV-ul ei nu apare Facultatea Ecologică din Deva: ”În CV se completează studiile superioare doar dacă sunt finalizate. Acestea se consideră finalizate doar dacă ai obținut licența. Examenul de licență l-am susținut la ASE București, unde am obținut nota 9,20 (8,40 examen scris la Economie și Relații Internaționale și 10,00 la lucrarea de licență)”.

Canidatata pentru Cotroceni mai spune că primii ani de facultate au fost foarte grei, pentru că muncea zilnic câte 16 ore pe zi și era mamă singură cu un copil de crescut.

Calendarul alegerilor din 2024

Alegerile 2024 în România. Pentru prima oară, toate cele patru rânduri de alegeri au picat în același an. Alegerile locale și europarlamentare au avut deja loc, pe data de 9 iunie. Când sunt organizate alegerile parlamentare și alegerile prezidențiale:

  • 9 iunie 2024 - alegeri locale și alegeri europarlamentare;
  • 24 noiembrie 2024 - alegeri prezidențiale, primul tur
  • 1 decembrie 2024 - alegeri parlamentare;
  • 8 decembrie 2024 -alegeri prezidențiale, al doilea tur.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE