Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Belgia - România, reacții mixte în presa străină. Jurnaliștii belgieni: ”Tricolorii sunt puternici și rezistenți”

„Belgia, cu prea mult fotbal pentru România” este doar unul dintre titlurile apărute în presa străină după înfrângerea tricolorilor în fața Belgiei. Cu toate acestea, jurnaliștii belgieni au tras concluzia că jucătorii noștri sunt puternici și rezistenți. Să urmărim și alte reacții.

Publicația belgiană sporza a scris că meciul cu naționala României a rămas incitant pentru o bună perioadă de timp, în ciudat golului rapid. Mai mult, selecționata lui Edi Iordănescu a fost descrisă drept o echipă extrem de imprevizibilă.

Cel mai rapid din istoria țării la un turneu final

Pe de altă parte, belgienii de la Sudinfo au remarcat că doar două minute au fost de ajuns pentru Diavolii Roșii să treacă în avantaj pe tabelă în meciul contra României. Execuția mijlocașului Youri Tielemans a stabilit un record pentru naționala Belgiei: Golul marcat după 73 de secunde este cel mai rapid din istoria țării la un turneu final.

Românii au avut o armă grozavă în șutul de la distanță împotriva ucrainenilor, dar nu le-a mers în seara asta, au scris jurnaliștii maghiari de la sportal.

Românii nu au fost la înălțime și nu au părut suficient de periculoși. Așa au descris prestația tricolorilor jurnaliștii francezi.

Publicația italiană Gazzetta dello Sport a scris că Belgia a dominat, dar nu a închis imediat scorul. România a dat uneori impresia că poate răsturna rezultatul.

„Belgia, prea mult fotbal pentru România”, a fost una dintre cele mai dure reacții a venit de la jurnaliștii polonezi de la Abola.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE