Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Dani Alves a fost eliberat condiționat, după ce a plătit cauțiunea. Fostul fotbalist era condamnat pentru agresiune sexuală

Fostul fundaș brazilian Dani Alves a fost eliberat condiționat din închisoare după ce a acceptat să achite o cauțiune de un milion de euro.

Măsura vine la o zi după ce avocatul fotbalistului a cerut eliberarea sa pe motiv că acesta a efectuat deja un sfert din pedeapsa primită.

Dani Alves, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat luna trecută la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru agresiune sexuală. Decizia nu a fost una definitivă. În plus, fostul fotbalist trebuie să achite victimei daune de 150 de mii de euro.

Dani Alves, acuzat că a violat o tânără într-un club de noapte

Fotbalistul a fost acuzat că a violat o tânără, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în discoteca Sutton din Barcelona.

Din 20 ianuarie 2023, Dani Alves se afla în arest preventiv și i s-a refuzat în repetate rânduri eliberarea condiționat, din cauza riscului de fugă.

Conform actului acuzării, fostul jucător se afla în locaţia respectivă cu un prieten. După ce i-a oferit şampanie victimei şi unei prietene a acesteia, el le-a invitat într-un separeu care avea şi toalete proprii.

Jucătorul ar fi avut o "atitudine violentă" faţă de tânăra femeie, pe care ar fi constrâns-o la relaţii sexuale, conform rechizitoriului.

Internaționalul brazilian este unul dintre cei mai titrați jucători din istorie. A câștigat nu mai puțin de 48 de trofee cu echipele de club și echipa națională.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE