Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Despre Euronews România

 

 

Prima televiziune europeană din România

Euronews România este primul afiliat de marcă lansat de Euronews în Uniunea Europeană, pe 25 mai 2022. În total, sunt cinci astfel de proiecte sub umbrela stației-mamă, în România, Bulgaria, Albania, Serbia și Georgia.

 

Pe 6 ianuarie 2020, Euronews a anunţat semnarea parteneriatului cu Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București (UNSTPB) pentru apariția unui nou canal de știri, în România, în limba română, sub brandul care se bucură de recunoaștere globală.

 

Euronews România își setează agenda în jurul identităţii europene a ţării noastre. Staţia noastră de știri din România aduce în prim-plan la nivel naţional puternicele valori europene ale staţiei-mamă, Euronews.

 

Euronews România funcţionează pe principiul All Views, enunţat, susţinut și implementat la cele mai înalte standarde jurnalistice.

Euronews România este postul spre care oamenii se îndreaptă ca să afle ce are Europa de spus.

 

Euronews România introduce o nouă perspectivă asupra problemelor curente, folosind expertiza jurnaliștilor care lucrează la acest proiect în ţara noastră, dar și cu sprijinul staţiei-mamă, cu o redacție multiculturală și multilingvistică și corespondenți în toată lumea.

 

Euronews este unul dintre principalele canale TV de știri europene, distribuit în 160 de ţări și 440 de milioane de locuinţe din întreaga lume, cu un reach lunar de peste 145 de milioane de oameni, prin platformele TV și digitale, potrivit Global Web Index.

Credem că toate punctele de vedere contează

La Euronews, misiunea noastră este de a oferi jurnalism nefiltrat, imparțial, bazat pe fapte. Credem că toate punctele de vedere contează și ne împotrivim în mod activ tendinței de a atrage public prin opinii, părtinire, scandaluri sau senzaționalism.

Avem drept scop declarat să rămânem fideli faptelor, dăm glas multor opinii și căutăm să oferim publicului nostru resursele de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Jurnaliștii noștri cultivă claritate, empatie și integritate.

Comunicate de presă

Unde ne găsiți

Mobile app

 

Android, IOS

TV

 

  • Digi RCS-RDS 66/67
  • Orange 169
  • Vodafone 410

LIVE stream

 

YouTube, euronews.ro/LIVE

WEB

 

euronews.ro

SOCIAL

 

Facebook, TikTok, Insta, Twitter

Vino în echipa Euronews

Vino în echipa Euronews România și ajută-ne să aducem informații relevante, din perspectivă europeană, pentru publicul din țara noastră!

Scrie-ne!

Ai ceva să ne spui, să ne trimiți o propunere de subiect sau să ne oferi feedback?