Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Uber Boat se lansează în Europa în această vară: Curse de lux cu iahturi în Ibiza și Veneția, de la 120 de euro

Uber intră pe piața de iahturi, extinzându-și opțiunile de bărci în Europa și exploatând un alt mod de transport.

Compania de ridesharing își va extinde opțiunile Uber Boat în locuri populare precum Ibiza, Veneția și Atena, a declarat Uber pentru Travel + Leisure. Noile opțiuni de bărci includ iahturi private, limuzine pe apă și multe altele.

"La Uber vrem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a merge oriunde, oriunde călătoresc. În această vară adăugăm în aplicația Uber o serie de experiențe nautice demne de lista cu găleți, în unele dintre cele mai tari destinații din Europa, ajutându-i pe turiști să profite la maximum de călătoria lor pe mare. Fie că este vorba de a naviga prin Ibiza cu propriul iaht privat sau de a experimenta Laguna Venețiană cu barca, suntem încântați să adăugăm puțină magie Uber vacanțelor clienților noștri în această vară", a declarat Anabel Diaz, vicepreședintele pentru mobilitate EMEA la Uber, într-o declarație împărtășită cu T + L.

Curse de lux în Ibiza, la 200 de euro de persoană

În Ibiza, călătorii pot rezerva prin intermediul aplicației un iaht privat pentru o zi, pentru până la opt persoane, care va pleca din Ibiza Town Marina în fiecare zi la prânz. Opțiunea va fi disponibilă începând cu 26 iulie și va veni cu propriul skipper privat, un coș cu mâncare și băutură de lux, pungi Uber goody și preluare într-o dubă Uber Black. Și partea cea mai bună: costă doar 200 € (214,53 $) de persoană. Uber Yacht va fi disponibil până în august și trebuie rezervat cu 24 de ore în avans.

Ce prețuri sunt la iahturi în Grecia și Italia, în aplicația Uber

În Veneția, Uber va introduce o opțiune de limuzină cu barca, care va fi disponibilă la cerere începând cu 3 iulie. Când se va lansa, vor exista aproape 200 de puncte dedicate de preluare sau predare în Veneția. Fiecare limuzină poate găzdui până la șase persoane și va costa 120 € (128,72 $) pe călătorie.

De asemenea, Uber își va extinde opțiunile de plimbare cu barca în Grecia, făcând serviciul disponibil în Atena, Mykonos, Santorini și Corfu la sfârșitul acestei luni. Prețurile variază în funcție de locație, dar tarifele încep de la 200 € (214,53 $).

Uber a lansat prima dată Uber Boat în Mykonos anul trecut și, de atunci, a făcut planuri pentru a adăuga o opțiune gratuită de vizitare a obiectivelor turistice pe Sena în Paris, la timp pentru Jocurile Olimpice. Acest serviciu, denumit Uber Cruise, va include tururi gratuite de o oră ale Orașului Luminilor pe bărci complet electrice și va fi disponibil în perioada 12 iulie - 3 august.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE