Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Twitter permite utilizatorilor să combine fotografii, videoclipuri și GIF-uri într-un singur tweet

Twitter lansează o nouă funcție atât pe Android, cât și pe iOS, care va permite combinarea de text, fotografii, videoclipuri și GIF-uri într-un singur tweet. Twitter lucrează la postările multimedia încă din luna iulie, conform The Verge. Anterior, puteai să partajezi doar un singur multimedia într-un tweet.

Acum că funcția este disponibilă, tot ce trebuie să facă utilizatorii este să atingă pictograma foto din funcția de creare tweet și să adauge materialul media dorit. Conținutul adăugat va apărea unul lângă altul sau într-un format tip grilă, în funcție de câte imagini, videoclipuri sau GIF-uri sunt adăugate. Nu este clar dacă tweet-urile partajate în afara platformei vor suporta această funcție.

Chiar și cu drama din jurul potențialei achiziții a Twitter de către Elon Musk, platforma nu a încetat să lanseze noi caracteristici. Recent, a lansat videoclipuri accesibile pe ecran complet pe iOS și un flux video nesfârșit pe care îl puteți accesa prin intermediul filei Explore. De asemenea, Twitter a început să ofere abonaților Blue din Canada, Australia și Noua Zeelandă posibilitatea de a-și edita tweet-urile.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE