Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Traian Băsescu, invitat la Euronews România, la ora 17:00

Traian Băsescu este invitat la Euronews România, astăzi, de la ora 17:00. Printre temele de discuție, fostul președnte al României va aborda tema alegerilor parlamentare şi locale sau situația rãzboiului din Ucraina.

Traian Băsescu, invitat la Euronews România, la ora 17:00

În ultimele luni, Traian Băsescu (72 de ani) a mai acordat interviuri în exclusivitate la Euronews România, în care a discutat probleme de importanță majoră pentru țara noastră și nu numai.

În martie, atunci când Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO, Băsescu a comentat informația și a spus că actualul președinte nu ar avea șanse.

El a fost întrebat de ce nu a avut și el oportunitatea de a candida la o asemnea funcție pe vremea când era președinte, iar răspunsul a fost: "N-aș fi avut nicio șansă pentru că nu aveam un Guvern care să mă susțină."

Băsescu a vorbit și despre problema Transnistriei și a Republicii Moldova, în contextul în care Rusia desfășoară, în ultima vreme, mai multe acțiuni de destabilizare în regiune.

Fost primar al Bucureștiului, Băsescu a analizat, în martie, șansele actualilor candidați la funcția de edil al Capitalei și a dat de înțeles că Nicușor Dan nu ar pierde funcția. Acum, Băsescu va face o nouă evaluare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE