Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Euronews.ro, printre cele mai accesate site-uri ale televiziunilor de știri din România, în luna alegerilor și a EURO 2024

Site-ul nostru, euronews.ro, a încheiat luna iunie 2024 cu cea mai bună performanță de la apariția sa pe piață (25 mai 2022):  1.7 milioane de vizitatori unici și peste 3 milioane de afișări, conform analizei BRAT/SATI.

În numai doi ani, cu o echipă de conținut foarte tânără în spate și o platformă tehnică inovativă, construită in-house și întreținută de developerii noștri, euronews.ro ajunge printre cele mai urmărite platforme online ale televiziunilor de știri din România.

Numai pe 9 iunie 2024, în ziua alegerilor locale și pentru Parlamentul European, peste 440 de mii de oameni și-au luat informațiile de pe site-ul nostru. Români din țară, dar și din Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Franța, Belgia ori Republica Moldova. Euronews.ro a fost pe locul trei în topul site-urilor de știri și pe 15, în general, în rândul tuturor platformelor online înregistrate în România.

Super-anul 2024: Alegeri locale și europarlamentare, EURO 2024, examene naționale, alegeri în SUA

În toate aceste săptămâni, interesul publicului a fost captat de mecanismul desfășurării alegerilor - cum și unde votez? - cursa pentru Primăria Capitalei, dar și de noua componență a Parlamentului European.

S-a simțit și apropierea testelor de final de an școlar - articolul în care este prezentat calendarul probelor la BAC este printre cele mai accesate în luna iunie.

Iar în ceea ce privește EURO 2024, dincolo de toate informațiile din tabăra României, un interes uriaș l-a stârnit disputa dintre Ucraina și Belgia, meci de care a depins calificarea tricolorilor în optimi.

Descarcă aplicația Euronews România

Pentru că oamenii informați corect iau cele mai bune decizii, te încurajăm să devii unul dintre ei: descarcă aplicația de știri Euronews Romania, urmărește-ne LIVE, află tot ce trebuie să știi despre subiectele momentului și contextul acestora.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE